De 7 skincare trends van 2023

De 7 skincare trends van 2023

Het nieuwe jaar is alweer even onderweg. Ben jij nog trouw aan je goede (skincare)voornemens? Of je nu altijd al goed voor je huid zorgde of dit jaar juist alles uit je huidverzorging wil halen: deze skincare trends van 2023 helpen je misschien wel te inspireren!

Deel

Dit bericht heeft één reactie

  1. Manuela

    …ik zie door de bomen het bos niet meer 😀 😉
    Skinminimalisme zag ik ook voorbij komen op tv, maakt het er wel wat makkelijker op dan aan de gang te gaan met zoveel producten tegelijk. De Calm Balm ga ik denk ik weer voor de zomermaanden aanschaffen.
    Het niacinamide body serum vind ik ook een fijne, voelt gelijk lekker glad aan en verzorgd meteen goed.
    Mooi geschreven bij ‘aging well’… dat die trend ook nog maar veel voorbij mag komen.

Geef een reactie

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten