'As soon as you feel too old to do a thing, do it'

woman-g522a75306_1920
Skin Care

De voordelen van een dermaroller voor thuisgebruik

Microneedling is een populaire behandeling in mijn praktijk. Maar wist je dat je ook thuis heel mooie resultaten kan behalen door een dermaroller te gebruiken? In dit artikel vertel ik je meer over microneedling en het gebruik van een dermaroller voor in je eigen badkamer.

Lees verder »
blog-retinol-vitamine A
Skin Care

Beautyingrediënt onder de loep: vitamine A

Het is misschien wel het meest onderzochte beautyingrediënt: retinol. Dit stofje, een vitamine A is door de jaren heen door veel onderzoekers onder de loep genomen. In dit blog ga ik dieper in op de werking van retinol en retinaldehyde, zodat jij kan bepalen of deze vormen van vitamine A een geschikt ingrediënt voor je is.

Lees verder »
Skin Care

Droge lippen voorkomen in de winter

Het is een typisch wintereuvel: je lippen voelen in de winter veel droger aan dan in de warmere maanden. Om over die vervelende velletjes nog maar te spreken. Heb je er ook last van? Lees dan snel verder.

Lees verder »
Lifestyle

6 tips om stress te verlagen en je huidconditie te verhogen

Stress en een mooie huid gaan niet samen. Je leest het vrijwel direct aan je huid af als je stressvolle tijden doormaakt. Die wordt droger en grauwer en je kan meer onzuiverheden krijgen. In dit artikel deel ik mijn ontstresstips met je, zodat je hopelijk minder vaak last hebt van een gestreste huid.

Lees verder »
Feiten en fabels over acne
Skin Care

10 fabels en feiten over acne

Wie last van acne heeft, trekt vaak alles uit de kast om dit vervelende huidprobleem op te lossen. Over acne is al zoveel geschreven dat ik helemaal begrijp dat je de waarheid soms niet van fabeltjes kan onderscheiden. Om je te helpen, zet ik in dit blog een aantal fabels en feiten over acne op een rijtje.

Lees verder »
Wat gebeurt er met je huid tijdens de overgang?
Lifestyle

Wat gebeurt er met je huid tijdens de overgang?

Bij de een doet de overgang rond haar veertigste z’n intrede, terwijl de andere vrouw pas na haar vijftigste haar menopauze heeft. Eén ding is zeker: met je huid gebeurt een hele hoop in de overgang! In dit blogartikel vertel ik je er meer over en natuurlijk geef ik je een aantal tips!

Lees verder »