'As soon as you feel too old to do a thing, do it'

lijnzaadmasker
Skin Care

Het lijnzaadmasker: dé TikTok-trend van dit moment

Als we influencers, TikTokkers en andere online skincare guru’s moeten geloven, is het lijnzaadmasker het helemaal. Een masker gemaakt van lijnzaad zou als natuurlijke botox werken, je huid prachtig glad en stralend krijgen én het zou wonderen doen bij onzuiverheden. Ik wilde die trend natuurlijk onderzoeken en in dit blog lees je meer!

Lees verder »
Dore & Rose Diep Deep Slaap masker
Lifestyle

Merk in de spotlight: Dore & Rose

Een goede nachtrust is goed voor je humeur en gezondheid, maar ook je huid is blij met voldoende slaap. ‘Voldoende’ is een ruim begrip, want voor de één is zes uur prima, terwijl de ander na negen uur slaap nog niet is uitgerust. Met de slaapitems van Dore & Rose zal je hopelijk de slaap beter vatten en dus met een uitgerustere blik en een stralendere huid wakker worden.

Lees verder »
pexels-katherine-clara-3869001
Lifestyle

7 selfcare-tips om de herfstdip te voorkomen

Het is nat en guur buiten, de straten liggen bezaaid met bladeren en onze truien worden steeds een beetje dikker: het is herfst! Maar met die kortere dagen en minder zonuren ligt een herfstdip op de loer. Daar hebben we helemaal geen zin in. Zorg dit seizoen goed voor jezelf en je zal zien dat je de herfst fluitend doorkomt. Met deze selfcare-tips moet het lukken!

Lees verder »
pexels-lisa-fotios-1351238
Food

Heb ik een ijzertekort? Zo herken je het!

Een bleke huid en droge huid, haaruitval, snel moe zijn en last van rusteloze benen: het zijn allemaal symptomen die kunnen duiden op ijzertekort. Maar hoe weet je nou zeker of deze klachten bij een ijzertekort horen? En wat kan je doen als je ijzer tekort komt? Ik vertel het je graag in dit artikel.

Lees verder »
pexels-cottonbro-studio-5702166
Algemeen

Oktober = borstkanker ‘awareness’-maand

Ieder jaar staat oktober wereldwijd in het teken van aandacht voor borstkanker. In deze zogenoemde borstkanker awareness-maand vragen we aandacht voor borstkanker en de preventie ervan. Dat is hard nodig, want wist je dat 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker krijgt? In dit blog meer over borstzelfonderzoek en waarom je het een vast onderdeel moet maken van je Selfcare-routine.

Lees verder »