'As soon as you feel too old to do a thing, do it'

Waarom een cleanser zo belangrijk is
Skin Care

Waarom je niet zonder een goede cleanser kan

Het is misschien wel dé hoofdregel in beautyland: een mooie huid begint bij een goede reiniging. Waarom cleansing zo belangrijk is, wat goede cleansers zijn én waarom het belangrijk is te investeren in reinigingsproducten, vertel ik je in dit artikel.

Lees verder »
Skin Care

Huidverzorging voor mannen

Dat mannen hun huid niet hoeven te reinigen, verzorgen en beschermen is een grote mythe. Er is dus zeker werk aan de winkel als het gaat om skincare voor mannen! Maar welke producten gebruik je dan en welke stappen zet je allemaal? Ik help je er graag bij.

Lees verder »
Huidverzorgingstips voor het najaar
Skin Care

Je huid in najaar en winter: dit zijn dé tips!

In de zomer is je huid vaak soepel en glad, maar zodra de temperaturen omlaag gaan, wordt je velletje droger, schilferig en vaal. Herkenbaar? In het najaar- en wintermaanden zijn het koude lucht, een lage luchtvochtigheid en harde wind die ervoor zorgen dat je huid een optater krijgt. Zeker in combinatie met de centrale verwarming die binnen zijn werk doet. Met deze tips bereid je je huid alvast voor!

Lees verder »
Highdroxy
Skin Care

Merk in de spotlight: HighDroxy

Effectieve skincare met alleen ingrediënten die iets voor je huid doen, geen loze praatjes en producten die stuk voor stuk genderneutraal zijn: het Duitse merk HighDroxy is een van mijn favoriete skincaremerken en da’s niet voor niks. In dit blogartikel vertel ik je graag meer over het mooie merk HighDroxy. Wedden dat je dan zo om bent?

Lees verder »