'As soon as you feel too old to do a thing, do it'

Feiten en fabels over acne
Skin Care

10 fabels en feiten over acne

Wie last van acne heeft, trekt vaak alles uit de kast om dit vervelende huidprobleem op te lossen. Over acne is al zoveel geschreven dat ik helemaal begrijp dat je de waarheid soms niet van fabeltjes kan onderscheiden. Om je te helpen, zet ik in dit blog een aantal fabels en feiten over acne op een rijtje.

Lees verder »
Wat gebeurt er met je huid tijdens de overgang?
Lifestyle

Wat gebeurt er met je huid tijdens de overgang?

Bij de een doet de overgang rond haar veertigste z’n intrede, terwijl de andere vrouw pas na haar vijftigste haar menopauze heeft. Eén ding is zeker: met je huid gebeurt een hele hoop in de overgang! In dit blogartikel vertel ik je er meer over en natuurlijk geef ik je een aantal tips!

Lees verder »
pexels-cottonbro-5701659 Collageen supplementen
Food

Beautyingrediënt onder de loep: collageen

Om te smeren en te slikken: collageen is in beautyland hot & happening. Dat is helemaal niet zo gek, want de afgelopen jaren zijn er verschillende wetenschappelijke studies gedaan naar de werking van collageen. Die waren verrassend positief! Hoogste tijd om verder te duiken in de wereld van collageen (én wat dit voor je huid kan doen)!

Lees verder »
5 tips om te besparen op jouw skincare routine
Skin Care

5 tips om te besparen op jouw skincare routine

Met een torenhoge energierekening en boodschappen die steeds duurder worden, is het best prettig om érgens op te kunnen besparen. En laat een goede beautyroutine daar zich nou perfect voor lenen! Een mooie huid hoeft echt geen honderden euro’s per maand te kosten, dat bewijzen deze tips en producten. Ik hoop dat ik je kan inspireren je beautyroutine te verduurzamen én een tikkeltje betaalbaarder te maken.

Lees verder »
LED-Light Dermapen
Ontspanning

LED-light: wat doet het voor je huid?

Het is misschien even wennen, zo’n rode LED-lamp op je huid, maar onderzoek heeft aangetoond dat LED-lichttherapie écht iets kan doen voor je huid. Zelf ben ik erg enthousiast over het gebruik van rode LED-therapie, wat me op het idee bracht er een blog over te schrijven. Want hoe werkt LED-licht voor de huid precies, wat doet het en hoe pas je het toe? In dit blog ga ik er dieper op in.

Lees verder »
pexels-arina-krasnikova-6663378 bindweefselmassage
Lifestyle

Bindweefselmassage voor een stevige, gezonde huid

Een krachtige massage die de doorbloeding activeert en het onderhuidse bindweefsel verbetert: bindweefselmassage is sinds een aantal jaren here to stay. Deze gezichtsmassage helpt de structuur van de huid écht te verbeteren en zorgt voor een zichtbaar en voelbaar stevigere huid. Niet voor niets is bindweefselmassage een populaire behandeling in mijn praktijk! Hoe bindweefselmassage precies werkt, wat de voordelen zijn en waarom jij dus ook zeker eens zo’n huidverbeterende massage zou moeten proberen, lees je in dit blog.

Lees verder »
Eet je huid mooi: voedingsmiddelen voor een stralende huid
Food

Eet je huid mooi: voedingsmiddelen voor een stralende huid

Het gezegde ‘schoonheid komt van binnen’ komt niet zomaar uit de lucht vallen: door gezond te eten en de juiste voedingsmiddelen te kiezen, kan je je huid écht meer laten stralen, beschermen en gezonder krijgen. Dan moet je natuurlijk wel weten wat je precies op het menu moet zetten. Hieronder heb ik een aantal waardevolle voedingsstoffen voor een mooie huid op een rijtje gezet.

Lees verder »
de invloed van airco op je huid
Lifestyle

De invloed van airconditioning op je huid

Je hebt een middag in de airco zitten werken en je lippen en huid voelen al na een paar uur een stuk droger. Ook na een autorit met airco aan kan je huid trekkerig aanvoelen, om maar niet te spreken over een lange vlucht in een vliegtuig waar de airco continu aan staat. In dit blog vertel ik je meer over de invloed van airconditioning op je huid én gezondheid.

Lees verder »