'As soon as you feel too old to do a thing, do it'

Highdroxy
Skin Care

Merk in de spotlight: HighDroxy

Effectieve skincare met alleen ingrediënten die iets voor je huid doen, geen loze praatjes en producten die stuk voor stuk genderneutraal zijn: het Duitse merk HighDroxy is een van mijn favoriete skincaremerken en da’s niet voor niks. In dit blogartikel vertel ik je graag meer over het mooie merk HighDroxy. Wedden dat je dan zo om bent?

Lees verder »
cupping voor je lichaam en huid
Lifestyle

Wat is cupping en wat doet het voor je lichaam?

Het is een van de behandelingen waar ik misschien wel de meeste vragen over krijg: cupping. Wat is dat eigenlijk? Hoe ga je te werk en wat levert cupping op? Het inspireerde me er een blog over te schrijven. Zo wordt het nog makkelijk om thuis aan de slag te gaan met cupping. Lees je mee?

Lees verder »
In de media

Groene mooimakers: duurzame beautytoppers van SKNZ gespot door Santé

Groen & duurzaamheid, je kunt er niet meer omheen. SKNZ ziet huidverzorging als onderdeel van je lifestyle en daar hoort duurzaamheid bij. Je vindt bij SKNZ dus producten als je goede én duurzame keuzes wil maken.

In een leuk artikel in het septembernummer van Santé magazine ‘Groene mooimakers’ worden maar liefst 6 producten genoemd die je bij SKNZ kunt vinden (zelf 3 producten waarbij SKNZ getipt wordt 🙂 Nieuwsgierig naar alle groene beautytoppers? Heel het artikel over lees je in de Santé. Als het nog kan haal ‘m gerust, want er staan nog veel meer leuke artikelen in!

Lees verder »
Blog hyaluron
Skin Care

Beautyingrediënt onder de loep: hyaluronzuur

In crèmes, serums, huidolie en in cleansers: om hyaluronzuur in skincare kan je niet meer heen. Dit hydraterende stofje wordt aan menig product toegevoegd om je huid van voldoende vocht te voorzien. Maar wat is hyaluronzuur nou precies en wat doet het voor je huid? In dit artikel leg ik het je allemaal uit.

Lees verder »
zweetproef in de zomer
Skin Care

Sweatproof huidverzorging & make-up voor warme zomerdagen

Wist je dat je in de zomer een liter per uur kan zweten? Wanneer je in beweging bent nog meer, tot wel twee liter! Zo’n verhoogde zweetproductie zie je ook aan je huid af: skincare en make-up zweet je er makkelijker uit, je huid glimt en kleurt sneller rood. Met deze sweatproof skincare, make-up en tips hou je je huid ook op de warmste zomerdagen droog en mat.

Lees verder »
Blog Skincare & make-up voor in je strandtas
Lifestyle

Skincare & make-up voor in je strandtas

Ik ga naar het strand/het terras/de hangmat in de achtertuin en neem mee… een tas vol beschermende en verkoelende skincare én sunproof make-up! Met deze essentials voor in je strandtas hou je je huid fris en goed gehydrateerd en ben je de hele dag door optimaal beschermd.

Lees verder »
Food

Kersen eten voor een mooie huid en happy feelings

Het kersenseizoen is begonnen, iets waar ik elk jaar weer reikhalzend naar uitkijk. Wat houd ik van die rode, kleine vitaminebommen! Ze zijn niet alleen onweerstaanbaar lekker, maar ook nog eens onwijs gezond én goed voor je huid. Dus het wordt tijd om een aantal voordelen op te sommen en hopelijk jou warm te laten lopen voor dit lekkere zomerfruit.

Lees verder »