It's not selfish to love yourself, to take care of yourself and to make happiness a priority.

Over SKNZ

Huidverzorging bij SKNZ: Een Levensstijl, Geen Routine

Welkom bij SKNZ [SKINZ], waar huidverzorging niet slechts een routine is, maar een manier van leven. Als je je goed voelt in je eigen vel, straal je dit uit, ongeacht je leeftijd. Het is cruciaal om goed voor jezelf te zorgen en daarbij spelen gezond eten, voldoende beweging en regelmatige ontspanning een grote rol. Maar laten we eerlijk zijn, de beste skincare-producten maken het plaatje pas echt compleet.

In onze webwinkel vind je een selectie van heerlijke, eerlijke en onweerstaanbare skincare-producten en makeup-items, zorgvuldig geselecteerd door mijzelf, Lianne. Onze producten voldoen aan strenge criteria: huidvriendelijkheid, bij voorkeur airless verpakkingen, een goed verhaal, no-nonsense en ik moet er simpelweg blij van worden. Want als ik blij ben, dan jij vast ook!

Mijn naam is Lianne, en ik ben een echte skincarelover. Met jarenlange ervaring in de beautybranche als medisch schoonheidsspecialiste, gecombineerd met een diploma in hormoonfactoren en stress- en burn-outcoaching, ben ik de drijvende kracht achter SKNZ. Na vele vragen van mijn cliënten over skincare, besloot ik in 2015 mijn kennis en beautyfavorieten online te delen. De ervaringen van mijn cliënten, mijn eigen expertise en mijn neus voor self-care producten die zorgen voor de ultieme me-time momenten hebben geleid tot een prachtig assortiment aan merken en producten. En met aanvullende blogs over alles om je lekker in je vel te laten zitten, tillen we skincare naar een hoger niveau!

Ik nodig je uit om onze webshop te verkennen en jouw huidverzorgingsroutine te transformeren in ontspannende me-time momenten. Want skincare mag vooral leuk en plezierig zijn!

Veel leesplezier en shopplezier bij SKNZ.

Liefs, Lianne

Let’s get social! Volg Lianne op Instagram: SKNZbyLianne

 

P.S. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe merken die perfect passen bij dit aanbod. Mis jij nou een merk waarvan je denkt, daar moet Lianne van weten? Deel het gerust en mail naar ditwilikdelen@sknz.nl

 

Lianne van SKNZ