'As soon as you feel too old to do a thing, do it'

pexels-cottonbro-studio-4154199
Algemeen

Zó verf je je wenkbrauwen snel en gemakkelijk thuis

Op vakantie heb je qua make-up niet meer nodig dan een paar goed gevormde en mooi gekleurde wenkbrauwen. Je wenkbrauwen bepalen je uitstraling, dus met een stel krachtige brows kom je op vakantie op je mooist voor de dag. In dit blogartikel leg ik uit hoe je te werk gaat voor de mooiste, meest natuurlijke gekleurde wenkbrauwen.

Lees verder »
wat te doen bij clownseczeem
Skin Care

Hoe verhelp je clownseczeem oftewel periorale dermatitis?

De laatste tijd zie ik steeds meer gevallen van clownseczeem in mijn praktijk, wat me op het idee bracht om er een blog aan te wijden. Want wat iedereen met clownseczeem gemeen heeft, is het feit dat iedereen er zo snel mogelijk vanaf wil. In dit blog vertel ik iets meer over clownseczeem, het ontstaan ervan en het belangrijkste: hoe je je huid weer tot rust krijgt.

Lees verder »
pexels-ricardo-garcia-682501 droge versus vochtarme huid
Skin Care

Het verschil tussen een droge en vochtarme huid

Wist je dat veel mensen vaak niet eens door hebben dat ze een droge huid hebben? In dit blog vertel ik je meer over het verschil met een vochtarme huid, want hoewel deze twee ‘huidtypen’ in één adem worden genoemd, zijn een droge huid en een vochtarme huid toch echt wat anders.

Lees verder »
pexels-shauna-camps-2669718 glycolzuur
Skin Care

Beautyingrediënt onder de loep: glycolzuur

Zoals je misschien al van me weet, ben ik groot voorstander van exfoliëren met zuren. Glycolzuur is een van de bekendere fruitzuren en tevens een bewezen effectief ingrediënt. In dit blog duik ik dieper in de werking van glycolzuur en laat ik het je weten waarom je deze AHA nou echt aan je skincare routine zou moeten toevoegen.

Lees verder »
woman-g522a75306_1920
Skin Care

De voordelen van een dermaroller voor thuisgebruik

Microneedling is een populaire behandeling in mijn praktijk. Maar wist je dat je ook thuis heel mooie resultaten kan behalen door een dermaroller te gebruiken? In dit artikel vertel ik je meer over microneedling en het gebruik van een dermaroller voor in je eigen badkamer.

Lees verder »