Winter must-have voor je huid: HighDroxy Re:Store Comfort

Voor veel mannen en vrouwen een feit: in de winter is je huid een stuk droger dan in de warmere maanden van het jaar. Onder invloed van gure weersomstandigheden en de verwarming die binnen aan staat, krijgt de huidbarrière het zwaar te verduren. Er ontsnapt meer vocht aan de huid, wat voor een drogere huid zorgt. Een extra rijke crème is in de winter – en wanneer je een (zeer) droge huid hebt het hele jaar door – geen overbodige luxe! Vandaag vertel ik je meer over de droge huid en zet ik één van mijn favoriete producten tegen een droge huid in de spotlight: HighDroxy Re:Store Comfort.

Deel

Dit bericht heeft één reactie

  1. Manuela

    Ja ik heb ‘m 🙂 en ik vind het een heerlijke moisturizer voor in de wintermaanden. Mijn huid voelt gevoed aan en deze creme is helemaal niet vettig, geen glimmend gezicht gedurende de dag maar wel goed gevoed en… met foundation ziet het er ook nog goed uit. Alleen denk ik dat het voor mij voor de zomermaanden te vol is. Maar dan ga ik weer voor een andere variant 😉

Reacties zijn gesloten.

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten