6 tips om stress te verlagen en je huidconditie te verhogen

Stress en een mooie huid gaan niet samen. Je leest het vrijwel direct aan je huid af als je stressvolle tijden doormaakt. Die wordt droger en grauwer en je kan meer onzuiverheden krijgen. Willen we niet! In dit artikel deel ik mijn ontstresstips met je, zodat je hopelijk minder vaak last hebt van een gestreste huid.

Deel

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Manuela

    Overdag is het bij mij koffie en s’avonds geniet ik ook altijd van mijn warme kop thee (heerlijk met deze kou!). Ik zal eens op zoek gaan naar een melange met valeriaan en lavendel, heb ik nog niet eerder geprobeerd.
    En wat een voordelen met overdags wandelen, dat serotonine omzet in melatonine, wist ik niet. Maar je kan je idd heel lekker voelen na een wandeling.
    Oh ja en voetenbadje is ook zo heerlijk…binnekort maar weer eens doen.
    Bedankt voor het delen van je fijne en altijd goede tips!

Reacties zijn gesloten.

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten