Beautyingrediënt onder de loep: vitamine A

Het is misschien wel het meest onderzochte beautyingrediënt: vitamine A. Dit stofje is door de jaren heen door veel onderzoekers onder de loep genomen. Wat blijkt? Vitamine A kan écht huidverbeterend werken. In dit blog ga ik dieper in op de werking van vitamine A-zuur, retinol en retinaldehyde – verschillende vormen van vitamine A –  zodat jij kan bepalen of vitamine A een geschikt ingrediënt voor je is.

Deel

Dit bericht heeft één reactie

  1. Manuela

    Heel interessant artikel en wat een goede uitleg en informatie met de tips die je erbij geeft.
    Ik ben hier heel benieuwd naar. Ik zou het wel willen gebruiken maar misschien is het niet zo geschikt voor mijn couperose gevoelige huid.
    Maar ik zie online bij diegene die retinol gebruiken echt heel positieve resultaten.

Reacties zijn gesloten.

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten