Vitakruid SilSolutions®

26.90

SilSolutions® is onze eerste aanbeveling voor de verzorging van de haren. Het helpt het haarvolume te verbeteren, maakt je haar dik en sterk, en tilt daarmee je beautyroutine naar een hoger niveau.

  • Helpt het haarvolume te verbeteren
  • Voor mooi, glanzend en stevig haar
  • Maakt de huid zachter, gladder en soepeler

1 op voorraad

Beschrijving

Vitakruid SilSolutions®

Voor mooi, glanzend en stevig haar

Droom jij van volumineus haar? SilSolutions® is onze eerste aanbeveling voor de verzorging van de haren. Het helpt het haarvolume te verbeteren, maakt je haar dik en sterk, en tilt daarmee je beautyroutine naar een hoger niveau.

Maakt de huid zachter, gladder en soepeler

SilSolutions® helpt bij de hydratatie en het behoud van de elasticiteit en zachtheid van de huid. Het draagt bij aan natuurlijke huidverjonging en helpt de huid er stralender uit te zien. Geen rimpels en fijne lijntjes, maar een zachte en gladde huid!

SilSolutions® of Collageen Solugel® Poeder?

SilSolutions® is onze eerste keuze voor de haarverzorging. Wil jij naast mooi haar een gladde, stevige huid? Dan is Collageen Solugel® Poeder een mooie aanvulling op SilSolutions®. Collageen vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden en speelt daarmee een belangrijke rol in de vitaliteit van de huid.

Silicium in voeding

Silicium is een mineraal dat in veel voedingsmiddelen voorkomt. Haver, gierst, dadels, bananen, rozijnen, linzen en groene bladgroenten zoals spinazie, boerenkool en brandnetel behoren tot de topbronnen van silicium. Door deze voedingsmiddelen regelmatig te eten, kun je je lichaam van dit essentiële mineraal voorzien.

 

SilSolutions®: anders dan andere silicium supplementen

SilSolutions® onderscheidt zich door zijn unieke samenstelling van andere silicium supplementen. We leggen hieronder uit waarom.

Op basis van hoogwaardig brandnetelextract

Ons lichaam heeft silicium nodig, maar helaas worden niet alle vormen even goed opgenomen. Brandnetel biedt hier een gouden oplossing. Deze wonderplant bevat van nature organisch silicium, de vorm die ons lichaam optimaal kan benutten. SilSolutions® is gebaseerd op een hoogwaardig brandnetelextract.

Inhoud: 500 ml

 

 

Gebruiksadvies

Per dag 20 ml ’s morgens op nuchtere maag innemen. Voor optimale werkzaamheid na inname 20 minuten wachten tot het nuttigen van eet- en/of drinkwaren. Schudden voor gebruik. De oplossing niet in contact brengen met metaal of glas aangezien de werkzaamheid van het silicium dan enigszins verloren kan gaan. Na opening blijft het product 3 maanden gegarandeerd zijn werking behouden. Hierna kan de werking afnemen.

Ochtend
Neem 20 ml ‘s morgens op nuchtere maag

Middag
n.v.t.

Ingrediënten

Silicium (elementair) 70 mg
Vitamine C (ascorbinezuur) 80 mg
Ingrediënten : Gezuiverd water, Vitamine C (ascorbinezuur), Silicium (elementair), citroenzuur (zuurteregelaar), natuurlijk appelaroma (smaakstof), brandnetelextract (urtica dioica herba). Hulpstoffen: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. SilSolutions bevat ca 3,5 g elementair silicium per liter.

Bevat geen : GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen.

FAQ

SilSolutions® op kamertemperatuur (15-25°C) en buiten directe invloed van de zon bewaren. Niet in de koelkast of in directe omgeving van elektromagnetische apparaten plaatsen! Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog, donker en op kamertemperatuur bewaren (15 – 25 °C).

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

 

 

V & A

Er zijn nog geen vragen

Stel een vraag

Je vraag wordt beantwoord door een winkelvertegenwoordiger of andere klanten.

Deze site wordt beschermd door middel van reCAPTCHA en het Privacy Policy and Terms of Service van Google zijn van toepassing.

Bedankt voor je vraag!

Je vraag is ontvangen en wordt binnenkort beantwoord. Dien dezelfde vraag niet opnieuw in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je vraag. Meld het aan de sitebeheerder. Extra informatie:

Voeg een antwoord toe

Deze site wordt beschermd door middel van reCAPTCHA en het Privacy Policy and Terms of Service van Google zijn van toepassing.

Bedankt voor je antwoord!

Je antwoord is goed ontvangen en zal spoedig worden gepubliceerd. Voer geen nieuw antwoord in.

Fout

Warning

Er is een fout opgetreden bij het opslaan van je antwoord. Meld het aan de sitebeheerder. Aanvullende informatie: