Droge lippen voorkomen in de winter

Het is een typisch wintereuvel: je lippen voelen in de winter veel droger aan dan in de warmere maanden. Om over die vervelende velletjes nog maar te spreken. Heb je er ook last van? Dan wil je natúúrlijk weten wat je eraan kan doen om droge lippen in de winter te voorkomen en verhelpen. In dit blog ga ik in op het ontstaan van droge lippen en de beste remedies om ze weer zacht en glad te krijgen.

Deel

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Manuela

  Oh ja die Loveli lipbalms zijn heerlijk hydraterend. Die originele doe ik s’nachts op en de herfst versie (mijn favoriet) overdags.
  Ik ben ook benieuwd naar die van Paula’s Choice in een tubetje, schijnt ook een hele fijne te zijn.

  1. Lianne Van Amelsvoort

   Ha Manuela, bedankt voor je reactie en leuk dat je deelt hoe jij de lipbalms gebruikt! Je bedoelt Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster denk ik? Ik heb ‘m zelf gebruikt en was (helaas) niet onder de indruk. Vandaar dat ik dit product niet opgenomen in het SKNZ-assortiment, maar ik kan het altijd voor je bestellen hoor! Laat maar weten als je het toch wil proberen. Groetjes Lianne

 2. Jolanda

  Ik gebruik de lippenbalsem met spf van Paula’s Choice bij droge lippen, maar ook die lip screen werkt heel goed!

Reacties zijn gesloten.

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten